Mullsjö AIS F13

Referat

Referat: IBK Lockerud Mariestad F13 - Mullsjö AIS F13

Match mot mot Mullsjö brukar vara jämna och tuffa dagens match inget undantag. Vi har störts av en vecka med sjukdomar i truppen så några återbud denna gång.

Period 1: Vi spelar inte bra större delen av första perioden och i tredje minuten så släpper vi inte bara ett mål utan två då vi inte kommer åt bollen men man måste ge dom att där flyttade dom bollen bra. Vi börjar få koll på deras uppspel efter det MEN vi får inte igång vårt spel utan gör det krångligt för oss och spelet präglas av dåliga bolltouch överlag. I sextonde matchminuten så drabbas dom av en utvisning då händer det något i vårt spel och vi börjar spela bättre det blir ingen utdelning där men strax efter kommer det äntligen ett mål signerat av Bella som trampar in i planen efter ett pass ifrån Ester 1-2 tid 18.50. Nu har vi vittring på mer.

Period 2: Tjejerna fortsätter där vi slutade och vi spelar bättre, vi får ett frislag vi mitten som Zoe (helt fel enligt mig??) slår magnifikt till Nellie som tar en otrolig bra löpning får bollen och trycker dit 2-2 efter 3.22. Vi skapar många bra lägen och deras målvakt gör bra räddningar. Ifrån ingenstans så hittar domare en hands på Nellie som bara han ser men där spelar vi bra och ligger perfekt i försvaret så den rinner ut. I tolfte minuten så gör Mullsjö 3-2 efter ett dåligt byte (tar JAG på mig!). Tjejerna fortsätter att skapa chanser och ett under att bollen inte vi in i mål. Men mkt bättre spel än i första, underläge inför sista med 3-2.

Period 3: Efter en bra chans så åker vi en omställning så gör Mullsjö 4-2 tid 00.21vi behöver komma närmare i vår markering framför eget mål. Nu knyter vi verkligen näven och jobbar stenhårt i alla kamper och tjejer börjar tro på det vi gör och vågskålen väger över i vår favör. 6.28 så har vi flytet på vår sida( det har vi inte haft mkt av dom sista matcherna) Ida spelar ner bollen till Ester som på ngt konstigt får in bollen bakom deras målvakt. 7.23 så bryter Ida bollen vid mittlinjen och det n kroppsfint senare så skjuter hon in 4-4 nu är vi på gång. 8.17 så är det dags för Zoe som får en fin pass av Ida som hon förvaltar på bästa sätt till ledning 5-4 äntligen. Nu vill vi ha mer och tjejerna trummar på för mer och vi skapar många chanser och ger inte bort mkt bakåt. MEN 15.58 så gör Mullsjö 5-5 på ett läge där vi återigen måste vara lite hårdare framför eget mål. Vilket också blir slutresultatet.

Vi har inte haft rätta flytet just nu i matcherna MEN det vänder OM vi fortsätter att jobba på träningarna som gjorde den veckan som var.